Ons verhaal

Het verhaal van Van de Wetering Schilders in Genemuiden begint al meer dan 140 jaar geleden. Sinds het het jaar 1874 hebben we met trots de titel van meesterschilders. Onze rijke geschiedenis getuigt van toewijding aan vakmanschap en een voortdurende zoektocht naar perfectie.

Deze lange traditie van meesterschap werd van vader op zoons overgedragen. Ze hebben zichzelf bewezen als ware kunstenaars in het vak, met een ongeëvenaarde toewijding aan het schildersvak.

Gedurende onze geschiedenis hebben we talloze monumentale projecten voltooid, waarbij we historische gebouwen in ere herstelden en hun prachtige details en karakter behielden. Maar we zijn niet alleen beperkt tot monumentaal werk. We hebben evenveel passie voor normale en industriële schilderprojecten, waar we onze expertise en vakmanschap toepassen om duurzame en esthetisch aantrekkelijke resultaten te leveren.

Recentelijk hebben we onze diensten uitgebreid door spuitbussen van hoge kwaliteit aan te bieden. Deze spuitbussen zijn perfect voor zowel professionals als doe-het-zelvers en bieden een handige en efficiënte manier om verf aan te brengen op verschillende oppervlakken. Onze spuitbussen zijn het nieuwste hoofdstuk in ons streven naar innovatie en klanttevredenheid.

Bij Van de Wetering Schilders blijven we trouw aan onze lange geschiedenis van meesterschap en passie voor schilderen. We zijn er trots op om de Genemuiden-gemeenschap en ver daarbuiten te dienen met hoogwaardige schilderwerkzaamheden en producten. Onze toewijding aan kwaliteit, vakmanschap en klanttevredenheid blijft onze drijvende kracht, en we kijken ernaar uit om nog vele jaren prachtige schilderprojecten te realiseren en onze klanten te blijven verrassen.