• 001.jpg
  • 073.jpg
  • 380.jpg
  • 401.jpg
  • 403.jpg
  • 408.jpg
  • 410.jpg
  • 411.jpg

van de Wetering

Postadres : Postbus 125
  : 8280 AC Genemuiden
Werkplaats : Burg. ten Veldestraat 1A
  : 8281 ZN Genemuiden
Telefoon : 038 385 8269
   
www.weteringschilders.nl
info@weteringschilders.nl
09.jpg

Onderhoud

Afhankelijk van de woonomgeving en de weersomstandigheden is het noodzakelijk uw schilderwerk goed te onderhouden. Wanneer de kwaliteit van uw huidige schilderwerk ten einde loopt bieden wij u de oplossing alles een geheel nieuwe uitstraling te geven. Zelfs bij de meest achterstallige schilderwerken garanderen wij u een topkwaliteit!

Lees meer...

6% BTW regeling

Het schilderen en stukadoren van woningen ouder dan 2 jaar valt onder het 6%-tarief. Met de term woningen wordt aangeduid dat dit tarief alleen van toepassing is op het schilderen en stukadoren van huizen ouder dan 2 jaar die door particulieren worden bewoond. Het schilderen en stukadoren van bedrijfsgebouwen en -ruimtes, blijven belast met het 21%-tarief.

Lees meer...

Airless spuiten

Een van de nieuwste technieken in de schilderbranche is het Airless spuiten. Bij airless spuiten wordt de lak onder een druk van >100 bar zonder toevoeging van lucht door een nauwe spuitnozzle geperst. Door de grote drukval expandeert de uit de spuitopening komende straal, die daarbij spontaan uiteenvalt in kleine druppeltjes.

Lees meer...

Glas plaatsen

Bij van de Wetering is het plaatsen van uw glaswerk in goede handen. Het glaswerk wordt uiterst zorgvuldig geplaatst en onder een hoek van 45˚ afgekit. Dit draagt bij aan een goede afvoer van regenwater. Vrijwel ieder soort glas is leverbaar en voldoet aan de geldende NEN-normen en/of NPR richtlijnen.

Lees meer...

Nieuwbouw

Plannen voor nieuwbouw? Graag denken wij hierin mee. Zowel kleur als technisch advies is hierbij zeer belangrijk. Immers, een goed begin is het halve werk. Wanneer er direct vakkundig op u nieuwe muren, kozijnen, deuren etc geverfd wordt zal dit de levensduur van uw schilderwerk aanzienlijk verhogen.

Lees meer...

Houtbehang

Houtbehang is de meest ultieme expressie van hout. Voor ieder interieur een stijlvol product en vindt talrijke toepassingen in onze woon en werkomgeving. Diverse afwerkmogelijkheden maken elk interieur tot een unieke eigen uitstraling.

Lees meer...

Behang

Wilt u een abstracte witte kamer, een vrolijke kinderkamer of een kamer met barok behang. Wij hebben vrijwel ieder behang in huis. Uiteraard kunt u van ons verwachten dat deze naadloos geplaatst worden.

Lees meer...

Blank lakwerk

Blank lakwerk geeft aan hoe de specialist de verwerking van blanke lak kan verfraaien. Door dit op een goede manier te doen, ziet niet alleen het houtwerk van jachten er zo uit maar ook uw voordeur.

Lees meer...